Værkstedsreoler man laver

Spread the love

Værkstedsreoler man laver selv

Jeg har et spørgsmål omkring værkstedsreoler, og det spørgsmål lyder på om det er en mulighed at lave dem selv, eller nærmere om det kan svare sig at lave dem selv, for jeg er ikke den bedste til at bygge ting og sådan, så ved ikke hvor godt det ville blive, hvis jeg skulle til at kreere værkstedsreoler selv, og hvad jeg har kunne se så kan man få nogle rigtige gode værkstedsreoler til en meget fornuftig pris, og hvis jeg alligevel ikke rigtig kan sparre noget på at forsøge at lave det, så kan jeg ikke se nogen grund til at gå i gang.

Jeg har et stort værksted og vil gerne have nogle værkstedsreoler ind, og det skal helst være nogle som passer perfekt til de mål jeg har, og det var også en af grundene til at jeg ville lave dem selv, men hvis jeg kan finde nogen som har de rigtige mål, og som ikke koster alt for meget, så tror jeg hellere at jeg vil købe dem selv, og spare besværret for selv at lave dem.
jeg håber der er nogen derude der selv har prøvet at lave, deres værkstedsreoler og som kan fortælle lidt om hvorfor eller hvorfor ikke at jeg selv skal lave dem, for der må da være nogen der selv har prøvet at lave dem, og som måske syntes det var nemt, eller ikke var. TakVærkstedsreoler

Post Author: Charles Edwards