Vælg den rigtige køkkenbordplade

Spread the love

I disse dage er designere gået langt ud over granit – de vil bruge næsten hvad som helst til køkken- og ø-bordplader. Vi kan hjælpe dig med at navigere i feltet. (Gå til rådgivningsposterne.)

 

nutidens køkkenbordplade

Køkkenbordsplader spiller en krævende rolle: som stedet for al madlavning forventes det at være holdbart (pletfast, ridselt og varmesikkert), smukt og (bedst i tilfældet) økonomisk. Med alle de mange muligheder, der er tilgængelige i dag, er det ikke underligt at vælge et bordpladsmateriale er en skræmmende beslutning.

Hvor skal jeg starte? Vi giver dig nogle spørgsmål, der hjælper dig med at finde ud af dine behov og dine prioriteter. Så kan du hoppe ind for at læse det intellekt, vi har samlet om hvad der er derude. Vi kan hjælpe dig med at beslutte den bedste mulighed: hvis bordplader af natursten, som marmor, granit, kalksten og kleberstein, er det rigtige valg. Eller en slagterblok bordplade, som er varm og imødekommende, men har brug for periodisk oliering (på plussiden kan du slibe eventuelle kløer og ridser). Holdbare metal køkkenbordplade inkluderer zink og rustfrit stål.

Selvom disse naturlige materialer har styret brosten i køkkener i mange år, er såkaldte køkkenbordplade med fast overflade som Corian stadig mere populære. Så er der konstrueret kvarts, såsom CaesarStone, Celador og Silestone, lavet af jordkvarts og harpikser.

Og hvis du har udelukket beton, fordi du husker slutningen af ​​1980’erne, da betonskrankerne blev hældet på stedet, skal du vide, at dagens konkrete tællere er præfabrikerede og kommer i alle slags farver og finish.

Hvad er en god bordplade?

Klar til at komme i gang? Køkkenbordets plader og produkter nedenfor svarer på alle dine spørgsmål.

Tjener som både køkkenarbejde og showpiece, spiller nutidens køkkenbordplade en krævende rolle. Websted med al madlavning forventes at de er holdbare (pletbestandige, ridsefaste og varmebestandige), smukke og (i bedste tilfælde scenarie) økonomiske. Ikke underligt at vælge et bordpladsmateriale er sådan en skræmmende beslutning.

Men det behøver ikke være så vanskeligt. I stedet for at blive forført eller skræmt af de uendelige muligheder på markedet, skal du begynde med at stille dig selv de rigtige spørgsmål og sæt dine prioriteringer lige. Som en arkitekt, der har overlevet og overvåget flere køkkenindretninger, her er min liste over vigtige spørgsmål, du bør stille dig selv, før du forpligter dig.

1. Hvordan bruger du dine køkkenbordplade?

Den mest kritiske del af din bordpladsbeslutning bør komme fra en vurdering af, hvordan du og din familie bruger dit køkken. For eksempel har jeg to teenage drenge, og vores køkkenbordplade ser en masse dagligt aktiv pligt. Ikke kun laver vi en rimelig lidt madlavning, men også mine sønner er altid i køkkenet og laver ”mellem” måltider. Og derfor var det vigtigt for mig, at vores valg kunne modstå forskellige former for madlavning og oprydning – uden at jeg skulle være ekstra årvågen. Jeg var mindre bekymret over ridser og mere bekymret for, at mine køkkenbordplade var uigennemtrængelige for de fleste madpletter.

Post Author: Charles Edwards