Hvad er gardinbussen god til?

Spread the love

Gardiner er en meget vigtig del af indretningen af ​​huset. De er ikke kun nødvendige, men tilføjer også stil og glamour til dit hjem. Det er virkelig forvirrende, hvordan man vælger det rigtige vinduesgardin til dit hjem blandt de mange forskellige designs og farver, der er tilgængelige foran dig. Er det ikke? Her er den perfekte guide til at vælge det perfekte gardin til dit hjem.

 

loftet. Gardinbussen københavn

En række faktorer som farve, stof, længde og foring tages med i betragtning, mens du vælger det perfekte gardin. Start med formålet – har du brug for skarp belysning til rummet eller et moderat oplyst rum? Hvis du foretrækker fuldt mørke, bliver du nødt til at vælge foret gardiner. Foring er lidt dyrt, men har sine egne fordele. Det beskytter stoffet mod solskader og øger også holdbarheden.

Bortset fra disse, overvejer humør og stil i rummet. Vælg gardiner til værelserne baseret på formålet med rummet siger formelle, en afslappet indstilling, moderne eller traditionelt look.

Tekstur: Det afhænger helt af stemningen i rummet. For formel kan du vælge fløjl eller silkeagtige gardiner, og når det kommer til afslappet stil kan du gå efter knusende knust fløjl. Eller du kan vælge bomuldsarbejde, generelt, bomuldsarbejde med al slags dekor og let at vaske også.

Se de bedste gardiner her

Farve: Bestem først, om du vil have, at dit gardin skal gå med din indretning eller ej. Undgå lyse farver i værelser med meget lys, da de falmer hurtigere. Vælg blå, lyserød til pænt look og gå efter mørkere, hvis du ønsker et wow-look.

Der er mange mønstre tilgængelige på markedet. Vælg en der passer bedst til dine krav.

Solide gardinergardin

Solide gardiner er en sikrere mulighed, da ikke meget af design og mønster er involveret. Hvis du vil blande indretningen, skal du vælge farver, der er mørkere end væggene. Farvekoordination skaber dybest set et blødt og harmonisk look for enhver indretning.

Gardiner gifter sig med form – de holder dine naboer fra at vide for meget om dig og blokerer for lyset, når du vil sove lidt længere. De kan også transformere et rum og afgive en designerklæring. Hvis du vil vide, hvordan du vælger gardiner, der er perfekte til dit hjem, hjælper disse tip dig. Den komplette nedtrapning af gardiner vil sikre, at du nyder dit privatliv og gør hvert rumskatalog værdigt.

Hvem skal vælge gardinerne

Gardinlængde

Inden du tager målebåndet, skal du beslutte, hvor højt over vinduet du vil have, at gardinerne skal begynde. Hvis du vil have dit værelse til at se højt ud, skal du vælge hængende paneler, der er højere end vinduet. Den ideelle højde til at hænge gardiner er cirka seks inches over vinduesrammen. Du kan altid gå højere.

Mål fra toppen af ​​vinduet til gulvet. Du kan tilføje to-tre inches ekstra for et mere traditionelt look. Hvis du foretrækker et moderne, elegant look til dine gardiner, skal du fælde i flugt med gulvet.

Lange gardiner formidler en følelse af luksus og drama. For et formelt, elegant look skal du vælge lange gardiner, der stopper lige uden for gulvet. Gardiner af denne længde giver en praktisk løsning til soveværelser og stuer uden at ofre stil.

For en mere luksuriøs, romantisk fornemmelse skal du bruge stofskår og skabe et “gardin” -gardin gardin, hvor stoffet skæres ekstra langt og spreder sig ud på gulvet. Dette look er godt til store soveværelser med højt til loftet. Gardinbussen københavn

Post Author: Charles Edwards