Fjerboldens Historie

Spread the love

Hvor lang tid har fjerbolden eksisteret?

Man ved med sikkerhed at fjerboldene har eksisteret i mere end 165 år, men det er svært at gøre det helt præcist, men det første sted hvor man opdagede den var i Indien, hvor de lavede fjerbolde med de bare hænder, dengang blev en fjerboldt lavet med ca. 35 fjer, så det kunne tage meget lang tid for en person bare at skulle lave en. I dag er de normale fjerbolde kun med ca. halvdelen af de fjer, og nu bliver de masseproduceret af maskiner så der bliver lavet utrolig mange på meget kort tid.

Kan man lave sine fjerbolde selv?

Der er stadig folk som den dag i dag, laver deres egene fjerbolde, og det er et utroligt smukt stykke håndarbejde, men også et meget svært og tidskrævende arbejde, og man skal være meget præcis og fokuseret når man skal lave sine fjerbolde. Det er en kunst som meget få besidder, men dem som kan det smukke stykke håndarbejde er også nogle som har brugt meget lang tid på at finpudse deres kunst, så de kan lave den helt de helt rigtige fjerbolde.

Fjerbolde

Er der forskel på Fjerbolde?

Nogle fjerbolde er lavet af gåsefjer, det er den dyreste form for fjerbolde man kan få, det er dem som man oftest ser i store turneringer, og de kampe som man kan se på TV, grunden til at man bruger fjerbolde som er lavet af gåsefjer i turneringer, er fordi det er dem der helt klart er bedst at spille med, men det er også dem som er i den bedste kvalitet, dermed kan de holde meget længere end de almindelige fjerbolde.
De mest sete fjerbolde, og dem som man næsten altid spiller med, er fjerbolde som er lavet med andefjer, det er en meget billigere løsning, og man kan få nogle virkelige gode fjerbolde med andefjer.

Man skal aldrig gå ned på udstyr, og det gælder også i badminton, derfor er det vigtigt at man køber fjerbolde i en høj kvalitet, det er dermed ikke sagt at man skal købe gåsefjers fjerbolde, men man skal bare sørge for at det er nogle fjerbolde som ikke blive slidt op alt for hurtig.

Post Author: Charles Edwards