En flagstang markerer det vigtige

Spread the love

Der er mange måder at markere ting på og der er forskellige måder at fejre ting på. Dog er der en måde hvorpå, man i fællesskab kan fejre noget og man kan vise til andre, at der er noget at fejre. Dette ved en flagstang hvor det at hejse flaget udtrykker, at her er der noget at fejre. Her er der en mærkedag som er værd at bemærke. Altså kommer flagstangen herved til at markere det vigtige. For med en flagstang kan andre også være med og se at der er en mærkedag. Samt at man sammen kan vise det ved at hejse flaget på fødselsdage og andre særlige dage. For en flagstang i haven, hvor flaget svajer fra side til side er noget, der kan ses. Det er noget man lægger mærke til og kan skabe glæde omkring en.

Find en passende flagstang til din have

Har man besluttet sig for at ville have en flagstang i sin have, så handler det om at finde den, som passer bedst. Finde den helt rette flagstang, som hverken er for stor eller for lille. Generelt ligner flagstænger hinanden i og med, at der er en særlig måde, hvorpå de skal se ud. Eller i hvert fald forventes at se ud. Dette varierer ikke særligt meget. Dog kan man vælge, om man vil have en ældre model, med et lidt slidt look og en måske mere mat farve, eller om man vil have en sprit ny flagstang, med en knald rød knop på toppen og en kridhvid stang. 

 

Der hvor forskellen ligger er størrelsen, hvor det selvfølgelig handler om at finde den, som er mest passende, for der hvor man bor og det sted den skal stå. Så udtrykket ikke bliver alt for voldsomt ift. den have flagstangen står i, eller at man fx slet ikke kan se den, som det er meningen. Begge dele ville være ærgerligt, da flagstangen netop skal være noget, der pynter og ikke er i vejen eller fjollet. Altså er det en god ide at sørge for, at man finder den helt rigtige. En som man kan nyde og bruge på den måde, som det var hensigten.

Hvorfor have en flagstang?

Man kunne spørge sig selv, hvorfor overhovedet have en flagstang? Er dette ikke både lidt gammeldags og småborgerligt? For mange forbinder nok flagstænger med noget bedsteforældre har i haven. Samt det overhovedet at bruge dem og vide, hvordan man gør også forbindes med den ældre generation. Det lige at skulle vide, at flaget skal tages ned inden solen går ned og andre huskeregler. Dog er det værd at tænke over, hvad flagtangen den kan. En flagstang er ikke bare en flagstang, men netop noget som kan være med til at markere ting. Og hvad disse ting er er helt op til en selv, samt man også selv bestemmer hvilke traditioner man vil følge. Altså kan man bruge den til at gøre det hele lidt mere festligt og fejre tingene med manér.

Post Author: Charles Edwards