En Dejlig Behandlerstol

Spread the love

En Super Dejlig Behandlerstol

Hejsa, jeg har lige været nede og få en super skøn og dejlig ansigtsbehandling og det var en så god oplevelse, for ikke nok med at jeg nyder at få en god ansigtsbehandling, så havde de fået den dejligste behandlerstol, og det gjorde virkelig at man kunne slappe helt af når man sad i den, og man kunne virkelig nyde den behandling man fik, det eneste som var lidt øv, det var at den var så god, at man slet ikke havde lyst til at rejse sig op fra den igen, og det var da lidt forfærdeligt, men også en super dejlig følelse, for tænk at en behandlerstol kan gøre så meget, for ens behandling at man bare sådan kan sidde og nyde det på den måde, det er noget der skal opleves tror jeg, jeg kan varmt anbefale det, for det er det skønneste nogensinde, det er godt nok ikke sidste gang jeg skal derned forbi, måske også bare for at sidde lidt i behandlerstolen igen, for den var så rar at sidde i.

Til alle jer klinikker derude, så vil jeg gerne komme med en helt klar opfordring, og det er at jeg syntes i skal sørge for at have nogle rigtig gode og meget behagelige behandlerstole, for det ved jeg at jeres kunder vil sætte meget stor pris på, og det tor jeg også vil sørge for at jeres kunder med sikkerhed kommer tilbage for at få en behandling igen.behandlerstol

Post Author: Charles Edwards