Altaner er gode at have af forskellige årsager

Spread the love

Er du en plante elsker og skifter ind i dit eget hus? Eller vil du oprette din egen altaner Have? Vi har fået svar på alle de fælles spørgsmål, du måtte have vedrørende din altanerhave.

Min lejlighed har mange altanerer. Hvordan vælger jeg hvilken som er bedst til plantning?

Dette er det mest almindelige spørgsmål for folk, der ønsker at dyrke altanerhaver. Svaret er simpelt. Du skal have planter i alle dine altanerer. Nøglen er at vælge planter grundigt baseret på den andel af sollys, din altaner får. Alle planterne har varierede sollyskrav, mens du køber planter, skal du bekræfte det igen med børnehaven baseret på dine behov. Sollys er afgørende for alle planter, nogle har brug for det mindre og nogle har brug for det mere.

Hvor mange og hvilke størrelser af planter skal jeg holde i min altan?

Nu, det ville i det væsentlige afhænge af størrelsen af ​​din altaner. Det er altid bedre ikke at rodre din altan med så mange planter. Hold plads til bevægelse, da du skal passe dine planter. Også planter bør ideelt set ikke støde på hinanden, da dine øjne ikke vil kunne fange plantens skønhed. Opbevar tilstrækkelig plads mellem to planter. Det er altid tilrådeligt at holde en lille størrelse dværg af planter i altanerer, da de boom med lille størrelse og også ikke blokerer udsigten til din altan.

Se de forskellige Altaner vi har at tilbyde

Hvordan arrangerer jeg planter i min altan?

Arrangementet afhænger af størrelsen og antallet af planter du har. Du kan være så kreativ som muligt i at lave arrangementer. Rådgivningen her ville være at forlade jorden klar så meget som muligt og tage hjælp fra en lokal fabrikant for at holde dine gryder / beholdere over jorden. Det gør to ting, du kan rense altaneren uden at skulle flytte planterne, det giver dig også plads til plads. Du kan også bruge potter, der kan hænges på din altaner grill eller inventar, der kan sættes på dine vægge også. Vægmonterede vertikale haver kan også hjælpe dig.

Hvor ofte skal jeg vande planterne?

Et meget almindeligt spørgsmål. Svaret ville være at kende anlægget og dets vandbehov. Alle planter har ikke samme vandbehov. For eksempel kan du ikke blive pålagt at vandre dine kaktusplanter ofte, men du må muligvis vand dine sæsonbestemte blomstrende planter. Det er tilrådeligt at tjekke med børnehaven, mens man køber planterne om vandingsbehovene. Du kan også besøge vores hjemmeside www.paudhewala.com for at vide vandingskrav til forskellige planter.

Hvad vil du vælge af forskellige ting?

Hvordan ved jeg, hvilke gødninger jeg skal bruge til mine planter?

Planter er generelt befrugtet til løv, stimulerer rodsystemer eller blomstrer. Du bliver nødt til at vælge din gødning baseret på sæsonen, din begrundelse for befrugtning (uanset om det er blomstrende eller blomstrende). Kvælstofbaserede gødninger fremmer sundt løv. Fosfor- eller fosfatbaserede gødninger Stimuler rodsystemer. Kalium- eller potashbaserede gødningsstoffer. Støtte i blomst (og frugt) dannelse. Brug så meget som muligt organiske gødninger. Må ikke gødes med tør jord. Tjek med din lokale børnehave eller ring til os.

Hvorfor dør planterne? Og hvordan stopper jeg det?

Hver døende plante siger noget. Der kan være forskellige årsager til mindre pleje eller over vanding, skadedyr eller svampeinfektion, uegnet klima eller uegnet placering eller anden grund. Undersøg hvert aspekt omhyggeligt, tag eksperthjælp, hvis du ikke er i stand til at identificere dig selv.

Selv om vi har forsøgt at afhente alle de almindelige spørgsmål, kan der være nogle specifikke, som du måske har. Du kan nå ud til os ved at besøge vores hjemmeside www.paudhewala.com eller kontakte os via email og skrive til os på info@paudhewala.com Happy Planting.

Post Author: Charles Edwards